نشریه رشد و یادگیری حرکتی ورزشی توسط دانشگاه تهران با نام سابق "حرکت" و با درجه علمی – پزوهشی از سال 1378 به صورت فصلنامه شروع به فعالیت کرده است. تا سال 1388، 39 شماره از نشریه حرکت منتشر شد که در کل 168 عنوان مقاله در گرایش فیزیولوژی ورزشی، 108 عنوان مقاله در گرایش مدیریت ورزشی، 80 عنوان مقاله در گرایش رشد ویادگیری حرکتی ورزشی و 62 عنوان مقاله در گرایش طب ورزشی منتشر کرده است. از تاریخ دیماه سال 1388 از شماره 40 به بعد این مجله به صورت 4 گرایش تخصصی منتشر گردیده است. نشریه رشد و یادگیری حرکتی ورزشی با اخذ رتبه علمی معتبر از کمیسیون نشریات علمی در تاریخ  1/10/ 1388 شروع به کار کرد. عنوان نشریه رشد و تکامل حرکتی بوده و بعد به رشد و یادگیری حرکتی ورزشی تغییر نام داده است. این نشریه در زمینه رفتار حرکتی است و بررسی چند رشته ای از حرکت انسان در طول عمر ارائه می دهد. هم چنین موضوعات مهمی مانند یادگیری و کنترل حرکتی، رشد و تکامل حرکتی، آموزش و روانشناسی ورزش و ارائه برنامه های مداخله ای را پوشش می دهد. نشریه پذیرای مقالات علمی اصیل و مروری است. مسیر داوری به صورت دو سو ناشناس و دسترسی به مقالات آزاد است.

در ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در سال 1400، نشریه رشد و یادگیری حرکتی ورزشی درجه ب را کسب کرده است. همچنین این نشریه در آخرین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) در سال 1399، ضریب تاثیر 0.081 و رتبه  Q3  را کسب کرده است.

" بر اساس قوانین انتشارات با دسترسی آزاد، تمام مطالعات چاپ شده در این نشریه به صورت آزاد در وب سایت نشریه برای عموم بدون پرداخت هزینه قابل دسترس می باشد."

اطلاعات نشریه
عنوان رشد و یادگیری حرکتی ورزشی
صاحب امتیاز و ناشر دانشگاه تهران
نوع انتشار چاپی والکترونیکی